Concentraat

ZENGO EXPRESS

Het Zengo Express systeem staat garant voor kwaliteit en 100% natuurlijke producten. Door het gebruik van sappen van uitsluitend plukverse vruchten welke geconcentreerd en ingevroren worden bij de bron, behouden de Express producten haar smaakbeleving, dit in combinatie met een stijlvolle, efficiënte dispenser maakt de Zengo Express tot een zeer modern en succesvol concept.

Bekijk hier onze folder

ZENGO SMARTPACK

Het 100% geconcentreerde vruchtensap van de Smartpack wordt vervaardigd uit de absolute top van de oogst. Door de vuldop van het concentraat te openen kunt u de verpakking aanvullen. Even schudden en u schenkt eenvoudig de heerlijke vruchtensappen uit. De Smartpack bespaart u veel tijd, voorraadruimte, afval en verspilling.

Bekijk hier onze folder

JUSQUEEZED POSTMIX

De JusQueezed producten van Cetraco zijn inmiddels een herkenbaar concept in de markt. Niet alleen qua smaak maar ook qua presentatie zijn de JusQueezed vruchtensappen een absolute aanwinst voor uw hotel, restaurant of bedrijfskantine. Door middel van een slim systeem is de JusQueezed dispenser geheel naar wens in te stellen qua smaak en portionering. De 5 liter bag-in-box verpakking is gemakkelijk hanteerbaar en buiten de koeling te bewaren dus neemt geen extra ruimte in binnen uw koeling.

Bekijk hier onze folder

HUSKI HOT CHOCOLATE

HUSKI Chocolate komt oorspronkelijk uit Zwitserland, veelal gebruikt in het Alpengebied en is heel erg bekend onder de Nederlandse wintersporters. Een merk voor avonturiers en liefhebbers van het buitenleven. HUSKI is de absolute winnaar op smaak en daarnaast is het een compleet eigenzinnig merk waarmee u zich kunt onderscheiden.

Wilt u alvast zien hoe het werkt?  https://www.youtube.com/watch?v=Zk97r_qi-3s

 

Bekijk hier onze folder

Cetraco B.V.  Willem Rosestraat 3 – 5622 GH Eindhoven – Tel: 040-29 169 16 – Email: info@cetraco.nl

error: Inhoud is beschermd.